Nákupný košík
Položiek: 0 (0,00 EUR)

Kniha - Jedlom k rovnováhe a zdraviu, očistné kúry - Iva Georgievová

10,40 EUR

Publikácia autorky Ivy Georgievovej je nielen výberom všetkých rovnomenných brožúr, ktoré vychádzajú od roku 2008, ale aj rôznych návodov a informácií, ako žiť zdravo a šťastne . Celé smerovanie sa navyše nesie v duchu praktickej Ajurvédy, ktorou sa autorka zaoberá už od roku 1997.
V súčasnosti organizuje Iva Georgievová prednášky a kurzy, ktoré sa zaoberajú pochopením seba samého a zlepšením svojho zdravotného stavu. Práve na základe záujmu poslucháčov spomínaných prednášok vznikla táto kniha. Tešiť sa v nej môžeme teda nielen na nové recepty, ale aj výber z predošlých publikácií, tiež na jednoduché rady, informácie k surovinám, pitnej kúry a dokonca návody na výrobu liečiv z bežne dostupných surovín. Dočítame sa tiež, ako naše trávenie vôbec funguje a ako fungovať má.
Keby sme teda vyzdvihli najvýraznejší klad tejto zaujímavej publikácie, bola by to práve jednoduchosť, ktorá zaručuje každému čitateľovi, že navrhnutá a v praxi overená cesta k zmene je naozaj dostupná .
Prikladáme recept na očistný čaj a Pšenový koláč.

Čaj na správne trávenie, zlepšenie činnosti obličiek a pri problémoch s močovými cestami.

Pomáha odstraňovať našu ámu.

1 liter vody, 1 lyžička kmínu (rímsky kmín),
1 lyžička koriandra, 1 lyžička feniklu.

Dáme do vody, krátko povaríme, alebo iba zalejeme horúcou vodou, necháme chvíľku vylúhovať a scedíme (môžeme, nemusíme). Výsledkom je lahodný čaj.
Táto kombinácia je najmä v lete veľmi účinná pri črevných a žalúdočných ťažkostiach.
Tento čaj sa celoročne hodí do očistných kúr, odvodňuje a prečisťuje celé telo.
Vždy ho použite pri obličkových a močových problémoch.

Pšenový koláč s makom a slivkami:

Množstvo je na jeden pekáč.
½ vrecka pšena, 2 - 3 hrnčeky maku (môže byť aj nemletý),
1 - 2 hrnčeky trstinového cukru, 6 - 8 lyžíc ghí,
slivky - podľa vášho uváženia, 1 hrnček vody.

Najprv uvaríme pšeno, pridáme štipku soli. Vychladnuté navrstvíme do vymasteného pekáča, posypeme časťou cukru.
Na túto vrstvu poukladáme rozpolené slivky, ak nebudete mať čerstvé, použijeme sušené, ale odporúčam ich namočiť. Nakoniec koláč posypeme makom s cukrom a polejeme ghí. Prilejeme vodu a dáme celé zapiecť.
Môžeme jesť aj teplé. Po vychladnutí sa krája ako normálny koláč.

Počet strán: 91.

Množstvo: